Tarinateatteriohjaajakoulutus 2025-2026

Koulu toimii yhteistyössä Suomen Tarinateatteriverkko ry:n ja International Playback Theatre Networkin (IPTN) kanssa.

Tarinainstituutti on kouluttanut pitkiä tarinateatteriohjaajakoulutusohjelmia vuodesta 1995. Nykyään opetus toteutuu kolmiportaisena kokonaisuutena ja se antaa valmiudet ohjata ryhmiä toiminnallisin menetelmin tarinateatteria hyödyntäen. Omasta peruskoulutuksesta ja tarinateatterikokemuksesta riippuen se mahdollistaa tarinateatteriesitysten ammatillisen ohjaamisen. Prosessi sopii myös täydennyskoulutukseksi taiteellisesta työtavasta kiinnostuneille psykodraamaohjaajille.

Tarinainstituutin pääkouluttajana toimii tarinateatterin Suomeen vakiinnuttanut Päivi Rahmel (KM, psykodraama- ja tarinateatterikouluttaja TEP, TO). Lisäksi kouluttajina toimivat Reijo Rautiainen (sosionomi, psykoterapeutti, psykodraamakouluttaja TEP) ja Jori Linnamäki (KM, teatteri-ilmaisun ohjaaja, psykodraamaohjaaja CP, tarinateatterikouluttaja, TO). He kuuluvat Tarinainstituutin yhteydessä toimivaan uranuurtajaryhmä Foxtrottiin ja ovat psykodraaman ja tarinateatterin pitkäaikaisia ammattilaisia.

Katso PDF - Katso pdf

Ajankohtaista

15 June, 2022

PSYKODRAAMAOHJAAJAKOULUTUS 2024-2026

Syväosaamista ryhmien ohjaamiseen ja toiminnallisiin, draamallisiin työtapoihin

Lue lisää

26 April, 2021

Tarinateatteriohjaajakoulutus 2025-2026

Tarinainstituutti on Euroopan ensimmäinen tarinateatterikoulu, jonka tavoitteena on tukea ammatillisen tarinateatterin kehitystä Suomessa

Lue lisää