Foxtrott-ryhmä

fox_kuva

Foxtrott jättää jälkiä, kuulee ja kertoo tarinanne

Yhdistäkää taide, vuorovaikutus ja yhteisöllinen luova prosessi tavoitteellisen työskentelyn katalysaattoriksi. Hyödyntäkää Tarinateatteri (Playbackteatteri) Foxtrotin luovuutta, energisyyttä ja esiintymiskykyä tilanteissa, joissa haluatte tuoda esiin yhteisön ja yksilöiden tarinoita. Koskettava esitys sopii hyvin projektien ja koulutusten vauhdittajaksi, juhlatilaisuuksien kevennykseksi sekä helpottamaan kriisitilanteiden käsittelyä.

Alan kokeneimmat ketut

Playbackteatteriryhmä Foxtrott perustettiin jo vuonna 1997. Foxtrottin ohjaajana toimii Pohjoisen Tarinainstituutin perustaja Päivi Rahmel (ex Ketonen), KM, TO, TEP. Kaikki jäsenemme ovat kokeneita uranuurtajia tai nuoria lahjakkuuksia, taiteen ja ihmistyön tekijöitä.

Seuraa esitysaikataulua ajankohtaista sivulta.

Foxtrott kuuluu kansainväliseen The International Playback Theatre Networkiin (IPTN) ja kotimaiseen Suomen Tarinateatteriverkkoon.

Tarpeidenne mukaisessa muodossa

Voitte määritellä n. 1,5 tunnin mittaisen esityksen teeman täysin vapaasti. Siihen voidaan halutessanne liittää myös työpajoja, tai sen avulla voidaan muodostaa pidempiä prosesseja.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten Foxtrott voisi parhaiten elävöittää tilaisuuttanne.

 

Siirry tästä Foxtrott-ryhmäsivulle.