Tarinainstituutin -koulutus 2022–2023

Koulu toimii yhteistyössä Suomen Tarinateatteriverkko ry:n ja International Playback Theatre Networkin (IPTN) kanssa.

Tarinainstituutti on kouluttanut pitkiä tarinateatteriohjaajakoulutusohjelmia vuodesta 1995. Nykyään opetus toteutuu kolmiportaisena kokonaisuutena ja se antaa valmiudet ohjata ryhmiä toiminnallisin menetelmin tarinateatteria hyödyntäen. Omasta peruskoulutuksesta ja tarinateatterikokemuksesta riippuen se mahdollistaa tarinateatteriesitysten ammatillisen ohjaamisen. Prosessi sopii myös täydennyskoulutukseksi taiteellisesta työtavasta kiinnostuneille psykodraamaohjaajille.

Tarinainstituutin pääkouluttajana toimii tarinateatterin Suomeen vakiinnuttanut Päivi Rahmel (KM, psykodraama- ja tarinateatterikouluttaja TEP, TO). Lisäksi kouluttajina toimivat Reijo Rautiainen (sosionomi, psykoterapeutti, psykodraamakouluttaja TEP) ja Jori Pitkänen (KM, teatteri-ilmaisun ohjaaja, psykodraamaohjaaja CP, tarinateatterikouluttaja, TO). He kuuluvat Tarinainstituutin yhteydessä toimivaan uranuurtajaryhmä Foxtrottiin ja ovat psykodraaman ja tarinateatterin pitkäaikaisia ammattilaisia.

Katso PDF - 2021-04/tto-esite-2022-1-

Ajankohtaista

26 April, 2021

Uutta näkökulmaa suhteisiin!

TERVETULOA!

Lue lisää

26 April, 2021

Tarinainstituutin -koulutus 2022–2023

Tarinainstituutti on Euroopan ensimmäinen tarinateatterikoulu, jonka tavoitteena on tukea ammatillisen tarinateatterin kehitystä Suomessa

Lue lisää

13 January, 2020

Tarinateatteriohjaaja 2020-2022

Tarinainstituutti on Euroopan ensimmäinen tarinateatterikoulu, jonka tavoitteena on tukea ammatillisen tarinateatterin kehitystä Suomessa.

Lue lisää